Femeia sau 8 Martie

Cândva Adam a gustat fructul pasiunii, al femeii. Și nu a sfârșit tocmai bine; poate este un caz nefericit. Acum stau și ma întreb, dacă primul cuplu din istoria omenirii s-a destrămat dramatic, ce sa mai așteptăm noi?

Îmi este teama sa abordez subiectul despre femei noaptea, ca să  nu mă  ademenească în mreaja lor de rochii, glezne fine, piele catifelata, sentimente, emoții, tandrețe și dimineață să nu mă mai trezesc din vis.angel woman

Nici ziua nu mă  hazardez sa discut despre femei deoarece s-ar putea sa mi se declanșeze un mecanism dubios de catifelare a inimii din care sa rezulte o reacție emoțională doar de o femeie dată. Sunt prudent. Cine spune ca poate intra în mintea unei femei, n-are nicio experiență în domeniu. Habar n-are.

Cuvintele despre femei, discuțiile masculine despre acest subiect sunt ca trecerea Rubiconului; poți sa-l treci dar cu sacrificii greu de imaginat; totul este atât de volatil încât eu personal ma abțin de fiecare dată. Prefer sa inspir miros de piele de femeie și să o trăiesc decât sa discut.
Cuvintele despre femei pot fi folosite pe post de sticluțe de parfum în care sa păstrezi amintirea celor trecute prin viața ta, zâmbetul lor, parul lor dat pe spate, pielea lor catifelată ușoara mahmureală de după o noapte ravisanta petrecută împreună.

Despre femei nu se discută doar în luna martie, pentru ca femeia o trăiește permanent; trăim doar primavara? O femeie poate fi un piedestal pe care te urci și devii Zeu sau poate deveni sursa unei prăbușiri iremediabile; indiferent de caz, este TRĂIRE, EMOȚIE, SENTIMENT. Ambele spețe sunt trăire datorate femeii.

Haideți sa discutăm doar despre cele ce au fost, doar de bine desigur, sa celebram momentele superbe. Cine discută peiorativ despre fostele iubite este clar un neinițiat. Să vedem coroana.

Mai bine hai sa luăm femeia în brate, s-a atingem, s-o sarutam, să îi șoptim vorbe dulci, sa ii simțim pielea când atârnă de gâtul nostru atunci când o ducem spre dormitor, să smulgă cearșaful de bucurie ca suntem acolo…acolo.
Să lăsăm poeții sa discute despre femei, cei deraiati din lumea noastră palpabilă afectată de valul de imigranți, pe cei care spuneau cuvinte dulci femeii de lângă noi când noi eram plecați și i-au transformat în regi, iar apoi la întoarcerea noastră I-au transformat în niște umili nevoiași de dragoste.

Să nu te plângi când o femeie pleacă undeva departe după o noapte de amor, de comportamentul ei deseori de neînțeles, de nopțile fierbinți în care se comportă ca o zeiță ce a descoperit seva chintesentei dintre bărbat și femeie.
În genere, nu afirma că o femeie nu te iubește destul deoarece adevărații nefericiți sunt cei care nu  pot iubi.

Dedic acest articol femeilor de pretutindeni, femeilor care au fost în viața mea, femeilor care sunt în viața mea, femeilor care vor fi în viața mea și în special MAMEI MELE căruia ii simt prezența permanent deși este printre INGERI.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s