Classic never dies

Nu este nevoie să te imbraci strălucitor pentru a străluci. Frumusețea nu are nevoie de zgomot. Când un om este frumos se observă din toate mișcările sale, putem afirma că are „ritm”. image_3Discreția este un element pe care eleganța și frumosul se bazează. Erau timpuri în care prestanța și manierele erau cărți de vizită unde îți puteai face intrarea oriunde. Am remarcat nu de puține ori că astăzi ești considerat prețios, pedant, epatant sau chiar slab de înger. Dar nici că mă interesează.19911_Cary-Grant-Box-Set-28

Să fii un bărbat prezentabil nu inseamnă haine făcute la comandă. Oare un costum și un parfum te fac señor? image_5Un bărbat „bine” este natural, modest, atent, calm, își respectă semenii, vorbește scurt și apăsat. Vorbește pentru că are ceva de spus și nu pentru că trebuie să spună ceva. Înțelege ce se întâmplă în jurul său, stăpânește arii impresionante și este pregătit pentru orice în orice secundă; emană siguranță, este real, este el.

În societate un domn își respectă cuvântul dat. Nu promite când e fericit, nu dă replica când este furios, și nu ia decizii când e trist. Pentru el încălcarea cuvântului este sinonimă cu înjosirea.image_4

Un domn nu este doar ambalaj, el este și esență. Este posesorul unui vast depozit informațional pe care îl mânuiește pentru a se transforma intr-un „Brâncuși” ce sculptează cu cele mai subtile instrumente realitatea inconjurătoare după necesitățile sale  fără a leza pe nimeni; nu face pe „deșteptul” niciodată și oamenii se simt totdeauna confortabil în jurul său.

Accesoriile nu pot înlocui distincția. Clasicul nu moare niciodată. Trebuie sa îți permiți să rămăi un „clasic în viață”.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s